Smycken, problemhy och ansiktsbehandlingar

Det är först på senare tid som jag har börjat använda mig av smycken. Innan så brukade jag knappt använda halsband men nu har jag börjat använda ganska mycket smycken ändå. Det är halsband, armband och ringar. Dock så har jag en tendens att pilla och röra mig själv i ansiktet ganska mycket vilket gör att nu när jag har smycken så blir det väl smutsigare för jag har fått en massa finnar.

Förstod inte vad det berodde på först och tänkte att det kanske berodde på maten eller att det bara var den gången i månaden men så när de höll så kvar så började jag att fundera på vad jag faktiskt ändrat. Och det enda är smyckena. Gick till Lenas Ekologisk Oas i Bromma och pratade med dem. Skulle göra en ansiktsbehandling mot finnar men pratade med henne lite övriga också och hon sa att hudproblemen mycket väl kan bero på smyckena och att det faktiskt är ganska vanligt. Att det är vanligt men att det inte alls är så många som är medvetna om det.

Ansiktsbehandlingen som jag gjorde där på Lenas Ekologiska Oas gjorde dock väldigt stor påverkan. Gjorde verkligen att huden blev bättre, inte bara vad det att det blev mindre finnar, att de jag hade minskade och att det inte har kommit lika många efter ansiktsbehandlingen heller, utan även att jag inte är lika torr i ansiktet vilket är väldigt skönt. Att slippa flaga och klia.

Vet inte om jag behöver fortsätta gå på ansiktsbehandlingar till Lenas Ekologiska Oas eller om det kommer att hålla sig nu ändå. Kanske kan vänta några veckor och se hur det blir, för det kostar ju ändå lite att gå dit. Men smyckena tänker jag i alla fall inte göra mig av med eller sluta använda. Inte nu när jag äntligen har börjat tycka om det.