Städpersonalen hittade mina smycken

I och med hemstädningen som vi nu har gjort här hemma så lyckades jag äntligen hitta alla mina smycken. Alla de gamla dyra guldsmyckena som jag har fått från min mormor och som jag trodde var förlorade för alltid och nästan hade hunnit med att glömma bort. Tydligen så hade de ramlat ner bakom den ena byrån och hamnat så långt in att de inte gick att se om man inte drog ut byrån och kollade bakom. Det visar hur ofta jag städar noggrant, i stort sett aldrig, så tack och lov för att städarna från Galu Clean Service i Huddinge under hemstädningen hittade dem.

Det är ett bevis om något för att de går att lita på också. På att de verkligen verkar kunna sin sak eftersom de inte tog smyckena själv. Det är klart att det hade varit väldigt oärligt av dem att göra det, men jag har börjat bli så misstänksam mot människor i och med alla hemskheter som faktiskt händer hela tiden. Så det känns inte alltför konstigt att de på Galu Clean Service i Huddinge under hemstädningen hade kunnat ta smyckena. Men det blir ett bevis för mig att jag faktiskt borde lita lite mer på mina medmänniskor.

Det är klart att man kanske inte behöver lita på alla men det är nog hälsosamt att inte vara alltför skeptiskt eftersom det nog bara gör det hela väldigt jobbigt. I och med det här så tror jag faktiskt att jag kommer att fortsätta att ta hjälp med hemstädningen, då både slipper jag städa och så finns chansen att de hittar ytterligare någonting annat som jag också har tappat bort hemma.