Hittat en ny mysig heminredningsbutik

Var inne i en fantastiskt mysig heminredningsbutik i Ljusdal här om dagen. Gunilla Zetterman Design & Inredning. Hade aldrig hört talas om dem tidigare, eller det är möjligt att någon har nämnt eller tipsat om dem tidigare men att jag inte har kommit ihåg namnet, för det är något som har hänt flera gånger. Man kan inte komma ihåg allt här i världen.

I alla fall där i butiken i centrala Ljusdal så hade de, förutom heminredning, även smycken. Har sett väldigt många inredningsbutiker som har börjat ha det, inte bara guld och smycken för den delen utan även kläder. Inte för att man går till en sådan butik för att shoppa kläder men om man ser något snyggt plagg medan man ändå kollar runt efter inredningsprylar till hemmet så kan man prova och kanske köpa det.

Jag köpte faktiskt med mig ett smycke hem från Gunilla Zetterman Design & Inredning . Ett ganska stort hänge i en lång kedja. Blir perfekt att använda med enkla toppar tillsammans med koftor, då det blir en snygg detalj samtidigt som det passar med koftor när det är en så pass lång kedja.

Vet som sagt inte om jag har någon som har tipsat mig om heminredningen på Gunilla Zetterman Design & Inrednings butik i Ljusdal eller inte, men nu kommer jag i alla fall att rekommendera dem vidare själva. Det är alltid kul med butiker som har lite annorlunda stil och föremål som inte går att hitta precis var som helst.