Städfirman hittade min borttappade guldsmycken

Vi hade över städhjälp från en städfirma utanför Örebro här om dagen för att städa. Det var helt utan vettig anledning egentligen, mest för att vi både kände att vi verkligen inte orkade sätta igång och städa själva och så kom på den brillianta idén att anlita en städfirma och efter några få snabba sökningar så föll valet på Örebro T & S. De kom hit och gjorde en ganska grundlig veckostädning ändå. De kallade det för hemstädning, som skulle vara som en vanlig veckostädning men jag tror aldrig någonsin att vi har städat så noga under veckorna utan det var mer som våra årliga storstädning. Så rent och fräscht har vi det nu i alla fall.

Och det absolut bästa med jobbet som städfirman gjort är att de hittade mina gamla guldsmycken. De hade varit borta så länge att jag trodde att någon stulit dem, men nej tydligen hade jag bara lyckats tappa ner smyckena på golvet och så hade de sen glidit in under en bänk och som tur var så hittade de från Örebro T & S i Örebro dem och kunde plocka upp och ge mig dem istället för att råka dammsuga upp dem, som ändå hade kunnat vara ganska lätt hänt.

Tycker att det är ett väldigt bra betyg för städfirman också och deras personal. Jag menar hade de varit oärliga så hade de kunnat ta smyckena och jag hade aldrig märkt det. Men nu gav de mig dem och det har verkligen gjort min vecka. Örebro T & Ss städning, deras personals ärlighet samt att jag återfick mina vackra guldsmycken.